Petites històries d’un home mutant

Benvinguts al meu blog personal. Aquí hi trobareu narrats episodis d’una vida variable. Un dia puc ser ros i l’endemà bru. Un dia alt i l’endemà baix. Un dia puc ser gras i l’endemà prim. La ciència no ha trobat fins ara altres casos com el meu. Em consideren el primer home mutant de la història. Prometo actualitzar-lo al ritme que marqui la meva vida, sempre imprevisible.


He guanyat la meva primera marató

15 / 04 / 2015

He guanyat la meva primera marató

No m’he tornat boig ni m’he passat a la moda del running (l’aspecte físic, per a algú que canvia cada dia, no és una prioritat). El dia 19 de març em vaig presentar al concurs “app4transparency” –app per a la transparència–, una marató per desenvolupar, dissenyar i programar en només vuit hores una aplicació per a l’ajuntament de Barcelona. I juntament amb dos companys, el Vito i el Suzzz, vam guanyar.

L’aplicació es diu Valora Bcn, una app per saber quant es gasta l’ajuntament en el mobiliari de Barcelona i, al mateix temps, quant costa cada element si el fem malbé. Tot, en favor de la transparència.

Aquí podeu trobar més informació sobre el concurs: http://eldigital.bcn.cat/aplicacions-mobils-per-apropar-la-gestio-municipal-a-la-ciutadania_164824.html I aquesta és la cara que vaig fer quan ens van donar el premi: https://twitter.com/hashtag/apps4transparency?src=hash

Evidentment, no us penso dir quin dels tres sóc jo. Per molt que el tema vagi sobre la transparència, hi ha secrets que més val no revelar.

Apps4_08 Apps4_03


Share